Salon De Witte Roos

Over Salon de Witte Roos

Ontspanning en kwaliteit op nummer 1.

Andrea de Jong - Wit

In 2011 ben ik begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Al snel ontdekte ik dat ik heel graag voor mezelf wilde beginnen. Na diverse stages en werkervaring kwam ik erachter wat ik het belangrijkste vond. Door voor mijzelf te beginnen kon ik dit waarmaken.

In 2013 begon ik met salon De Witte Roos. Ik werk met volle passie in mijn bedrijf. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en te verzorgen. Kwaliteit van de behandelingen, ontspanning en de wensen waarmaken van de klanten vind ik het aller belangrijkste. Het is dankbaar werk en ik wordt er heel vrolijk van om de klanten blij de deur uit te zien gaan.

Omdat ik kwaliteit zo belangrijk vind heb ik meerdere studies, opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben gespecialiseerd tot medisch pedicure en orthomoleculair schoonheidsspecialiste. Vitamine coach mag ik mijzelf ook noemen en HBO medische basis kennis heb ik ook op zak. Ik heb meerdere massage cursussen en beauty cursussen gevolgd. Maar ik ben niet uitgeleerd! De beauty branche staat nooit stil. Dus ik wil graag bij blijven. Uiteindelijk vind ik een holistische aanpak, dus kijken naar het totale plaatje, essentieel (maar ook erg leuk).

Ook ben ik mama van mijn zoon Willie en getrouwd met Jauke. Ik geniet in mijn vrije tijd van mijn gezin, familie en vrienden. Ik ben dol op dansen, vooral hiphop dansen, en dit doe ik graag in de avond uurtjes. Gezonde voeding en leefstijl hebben ook mijn grote interesse. Hardlopen en krachttraining vind ik ook fijn om te doen.