Salon De Witte Roos

Behandelingen

Op deze pagina vind je alle behandelingen die bij salon De Witte Roos worden gegeven.
Hieronder vallen gezichtsbehandelingen, massages en voetverzorging.
Tevens vind je hier de prijzen en een omschrijving van de behandelingen.

Gezichtsbehandelingen

Iedere behandeling bij De Witte Roos begint met een huidanalyse om vast te stellen wat jouw huidtype is. Ook bekijk ik je huidconditie van dat moment en dan weet ik precies wat je huid op dat moment nodig heeft. De behandeling zal dus altijd afgestemd zijn op de conditie en behoefte van jouw huid. Ik gebruik hierbij de beste producten en samen met ontspanning en jouw wensen zijn dat mijn belangrijkste prioriteiten!

Basis

Huidanalyse, reiniging, peeling met eventueel stomen, onzuiverheden verwijderen, essence de beauté serum, masker, lotion, oogcrème, beschermende dagcrème of voedende nachtcrème.

€ 60
facebookfoto de witte roos
website foto 5

Complete

Huidanalyse, reiniging, peeling met eventueel stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, essence de beauté serum, massage, masker, tijdens het inwerken van het masker keuze uit een hand- of voetmassage, lotion, oogcrème, beschermende dagcrème of voedende nachtcrème.

€ 79

Kruidenpeeling

De kruidenpeeling is een combinatie van een fruitzuurpeeling met verschillende soorten kruiden. De fruitzuren verwijderen de dode huidcellen en zorgen voor regeneratie/vernieuwing van de huid. De kruiden rozemarijn, kamille, pepermuntkruid, citroenmelisse en heermoes zorgen voor huidverbetering.

Indicaties voor deze behandeling:
- Huidveroudering
- Verslapte huid
- Slecht doorbloede huid
- Onreine huid (comedonen/puistjes)
- Littekens
- Grove poriën
- Hyperkeratose

Hoe ziet deze behandeling er vervolgens uit? :
Huidanalyse, reiniging, kruidenpeeling, tijdens het inwerken van de kruidenpeeling keuze uit een hand-of voetmassage, onzuiverheden verwijderen, essence de beauté serum, masker met uitgebreide gezicht, nek en schouder massage, lotion, oogcrème, beschermende dagcrème of voedende nachtcrème.

€ 79
pexels-rodnae-productions-6724317 (1)

Vitamine C gezichtsbehandeling

Huidanalyse, reiniging, peeling met eventueel stomen, onzuiverhedenverwijderen, essence de beauté serum, vitamine C serum, massage, masker, lotion, ampul, beschermende dagcrème of voedende nachtcrème.

€ 76

Acné gezichtsbehandeling

Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging; peeling met stomen, onzuiverheden verwijderen/poriën reinigen, masker, lotion, beschermende dagcrème of voedende nachtcrème.

€ 55
Medex maskers

Abonnement

Bestaat uit 4 keer een gezichtsbehandeling.

Voordelen van een abonnement:
- Je krijgt €10,- korting op het totale bedrag van de 4 behandelingen.
- Profiteer van 10% korting op de producten van Medex.

Deelbehandelingen

Dit kan geboekt worden bij een gezichtsbehandeling

Wimpers of wenkbrauwen verven : € 8,50
Wimpers en wenkbrauwen verven : € 16,50
Epileren: € 8,50
Bovenlip harsen: € 8,50
Bovenlip en kin harsen: € 13,50

Massages

Rug massage 30 min. € 25,-
Voetmassage 20 min. € 19,50
Voetreflexmassage 60 min. € 49,-

Wat houdt een voetreflexmassage in?
In 2014 heb ik de basis opleiding gedaan voor voetreflexmassage. Hierbij heb ik alle reflexzones die de voeten hebben geleerd en hoe ik deze het beste kan masseren. Nog steeds doe ik dit met heel veel plezier want het is en blijft een bijzondere massage.

In onze voeten zitten de reflexzones van al onze organen. Dat betekent dat er plekken op onze voeten zitten die corresponderen met onze organen. Bijvoorbeeld onze grote teen correspondeert met ons hoofd. Onder het topje van onze grote teen de hersenen etc.

Ik kan soms met de massage voelen of er een onbalans is. Of jij kunt het zelf voelen tijdens de massage. Door de massage stimuleren we het zelfherstellend vermogen van het lichaam en kan de onbalans weer herstellen. Kom vooral ervaren hoe de massage is want het is eigenlijk moeilijk onder woorden te brengen! Uiteindelijk zorgt de voetreflexmassage voor een diepe ontspanning van het hele lichaam.

website foto 1

Voetverzorging

Als medisch pedicure kan ik je helpen met specifieke voetklachten maar ook met een fijne pedicure behandeling met mooi gelakte nagels.
Tevens kun je de pedicure behandeling uitbreiden met een voetmassage of voetreflexmassage.

Pedicure behandeling : € 45
Nagels lakken met nagellak : € 8,50